Rakennuspalvelut

Luotettavat rakennuspalvelut vankalla kokemuksella

Tarjoamme laadukkaita rakennusalan palveluita suunnittelunohjauksesta toteutuksen koordinointiin, myös vastaavan työnjohtajan tehtävät

huru vastaava mestari rkm rakennuspalvelut HURU Palvelut Oy rkm vastaava mestari

Palvelut Kuluttajille

Oletteko suunnittelemassa tai toteuttamassa uuden rakentamista tai remonttia? Jos vastaus on kyllä, kannattaa muun muassa pohtia:

– Onko budjetti laadittu vähintään karkealla tasolla?
– Onko yleisaikataulu laadittu?
– Mitä suunnitelmia tai viranomaislupia vaaditaan?
– Vaaditaanko vastaava työnjohtaja?
– Onko löydetty kustannustehokkaimmat ratkaisut?
– Onko materiaalivaihtoehtoja vertailtu ja löydetty hinta-laatusuhteeltaan parhaat?
– Onko urakoitsijoiksi kilpailutettu ammattitaitoiset tekijät ja tarvittavat sopimukset tehty?

Jos vastaus johonkin kysymykseen on epävarma, tarjoamme mielellämme apua. Tarjoamme Teille kustannustehokkaat ratkaisut sekä luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät joko yksittäiseen osa-alueeseen tai siten, että urakoimme hankkeen kokonaisvaltaisesti, jolloin laskutus ja viranomaisilmoitukset vastuineen hoituvat meidän kauttamme.

Palveluihimme kuuluu myös rakennustyön valvonta, jolla varmistetaan, että rakennustyöt valmistuvat laadittujen sopimusten ja määräysten mukaan.

Periaatteenamme on, että kaikkeen löytyy ratkaisu vaihtoehtoineen.

Marko Ottola, Toimitusjohtaja, Rakennusmestari

Palvelut Yrityksille

Olemme valmiit tarjoamaan Teille joko lyhyt- tai pitkäaikaista apuamme esimerkiksi laskentaan, hankintaan, aikataulutukseen, projektien käynnistämiseen, laadunvarmistustoimenpiteisiin, työnjohdon lomasijaisuuksiin tai vaikka kiireapuun johonkin työvaiheeseen. Voimme tarjota hankkeeseenne myös rakennustöiden valvojaa tai vastaavaa työnjohtajaa.

Vaikka yrityksenä olemme vielä nuori, on yli 30 vuoden työskentely rakennusalalla tuonut mukanaan suuren määrän kokemusta erilaisista haasteista ja niiden selvittämisestä. Lisäksi puhelimen muistiin on kertynyt suuri määrä luotettaviksi todettujen urakoitsijoiden ja tavarantoimittajien yhteystietoja. Niiden hyödyntäminen mahdollistaa osaltaan projektin kustannustehokkuuden, laatua tietenkään unohtamatta.

rakennuspalvelut palvelut yrityksille
huru rakennuspalvelut verkkopalvelut logo

Ota yhteyttä

Marko Ottola, Rakennuspalvelut
Yrittäjät jäsenyritys 2020 huru palvelut oy luotettava kumppani